× Főoldal 1% Adományozás Kapcsolat

HUMANITÁRIUS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ÉS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉS

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat vallja, hogy a gyerekek ügye nem lehet másodlagos, ebben nem lehet kompromisszumot kötni. Nem határozhatja meg a sorsukat az, hogy hová születtek. A gyermekeknek mindenhol joguk van az egészséghez ugyanúgy, mint a felhőtlen játék öröméhez.

Mi itt TÁMOGATJUK a rászorulókat a világban

Románia, Ukrajna, Pakisztán, Vietnam, Srí Lanka, Kenya, Uganda, Izrael, Horvátország, Bosznia, Szerbia, Koszovó, Szíria, Irak, Japán
támogatása

Kelet-Afrikában pedig 300 000 ember
napi ivóvízszükségletéről gondoskodunk.

Program brossúrájának letöltése

A világban történnek olyan események, katasztrófák, háborúk, ahol egy olyan humanitárius szervezetnek, mint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, muszáj segíteni.

Nem lehetünk ott a világ minden krízishelyzetében, mégis elmondhatjuk magunkról, hogy a szűken vett szomszédos országokon túl a Közel-Keleten, Ázsiában és Afrikában is folytatunk humanitárius segítségnyújtást.

A segítségnyújtás nem ismer határokat. Mi is sokszor átlépjük saját korlátainkat, hogy a távolság ne legyen akadálya a rászorulók támogatásának, éljenek bárhol is a világban.

Nemzetközi tevékenységünk igen költséges tevékenységünk, amelynek eredményei viszont megfizethetetlenek. Kérjük, adományával támogassa munkánkat, és így közvetett módon a világ elesettjeit.További programjaink

Máltai Szeretetszolgálat - Játszani is engedd
Máltai Szeretetszolgálat - Határainkon túl
Máltai Szeretetszolgálat - Orvosolt gondok
Máltai Szeretetszolgálat - Vészhelyzetben
Máltai Szeretetszolgálat - Tisztelet az éveknek
Máltai Szeretetszolgálat - Kézen fogva
Máltai Szeretetszolgálat - Az utca emberei
Máltai Szeretetszolgálat - Mentőautóra gyűjtünk

Adományozás