× Főoldal 1% Adományozás Kapcsolat
Máltai Szeretetszolgálat - Jónak lenni jó

Adatvédelmi és jogi tudnivalók

Az űrlapon megadott adatokat a kampány kimeneteléről való tájékoztatás lehetőségének érdekében tároljuk, azokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Általános tudnivalók

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik a www.adomanyozz.hu weboldalon keresztül kapcsolatba kerülnek velünk.

Egyesületünk által végzett adatkezelésre a hatályba lévő jogszabályok az irányadóak.

Amennyiben Ön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület támogatója, az Ön adatai védelmére vonatkozó információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat www.adomanyozz.hu honlapjára, valamint honlapjáról.


Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez valamint adományozás lebonyolításához kötelező módon személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban, - mint például adóigazolás igénylése, támogatói listában való megjelenítés vagy hírlevélre való jelentkezés, bizonyos személyes adatokra (pl. név, lakcím, adószám, stb) szükség van.


Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.


Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.


Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.


Jogi tudnivalók

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott és képes anyagokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület jogosult. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület logó és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület termék és szolgáltatásnevek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület védjegyei.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott vagy képi anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület kifejezetten kizárja.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

További programjaink

Máltai Szeretetszolgálat - Játszani is engedd
Máltai Szeretetszolgálat - Határainkon túl
Máltai Szeretetszolgálat - Orvosolt gondok
Máltai Szeretetszolgálat - Vészhelyzetben
Máltai Szeretetszolgálat - Tisztelet az éveknek
Máltai Szeretetszolgálat - Kézen fogva
Máltai Szeretetszolgálat - Az utca emberei
Máltai Szeretetszolgálat - Mentőautóra gyűjtünk

Adományozás